TÜV rheinland logo
 
 
  Accredited testing and certification of electronical products | Electrical Safety, EMC and Telecommunication     
 
 


Advisering
Hoe functioneert apparatuur binnen uw organisatie? Apparatuur kan goed werken en desalniettemin in het gebruik problemen opleveren. Tussen gebruiker en techniek moet het ‘klikken’. Zo niet, dan kan ook goede apparatuur falen. Voorbeeld: Als communicatiemiddelen goed zijn, maar door omstandigheden is het bereik niet op alle locaties mogelijk, dan moet worden onderzocht waar de ‘klik’ ontbreekt. TÜV Rheinland EPS voert dat onderzoek uit en brengt verslag uit. Daarbij worden adviezen gegeven hoe de problemen kunnen worden verholpen.

Het onderzoek naar de werking van systemen in úw specifieke gebruikspraktijk (zoals hierboven omschreven) kan zowel preventief als correctief worden ingezet. Het is aan te bevelen vóór de aanschaf van kostbare techniek te onderzoeken of deze in uw omgeving zal voldoen. Daarmee voorkomt u een investering waar u later spijt van heeft. Zijn de problemen al aan de gang, dan kan het correctieve onderzoek u de weg wijzen naar een snelle oplossing daarvan.
In de sfeer van openbare orde en veiligheid kan deze service van TÜV Rheinland EPS een bijdrage leveren aan een veiliger maatschappij.

MailWilt u meer informatie? Stuur ons een email. 

Nieuws

No news at this moment / Geen nieuws momenteel
Contact

TÜV Rheinland Nederland
Eiberkamp 10
9351 VT Leek
Nederland

Tel +31 (0)594 505005
Fax +31 (0)594 504804

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 27288788 
 
  Visit TUVdotCOM
 
    © 2023 TUV-Rheinland realisation: STEL-IT