TÜV rheinland logo
 
 
  Accredited testing and certification of electronical products | Electrical Safety, EMC and Telecommunication     
 
 


TUVdotCOM service
TUVdotCOM is het internet platform voor producten die getest zijn op kwaliteit en veiligheid. Het documenteert alle geteste producteigenschappen, diensten, organisaties en systemen en persoonlijke certificaties, die door de TUV Rheinland Groep is uitgegeven en/of verleend. De dienst is beschikbaar voor fabrikanten, inkopers, groothandelaars, detailhandelaars en consumenten. Een mooie manier om uw kwaliteit zichtbaar te maken aan de wereld.

TUVdotCOM staat voor een eenvoudig en snel goedkeuringsproces van producten en diensten voor de markten waarop u zich wilt richten. Van concept naar productie en via marketing naar verkoop.  Het synchroniseren van deze processen bepaalt het tempo waarop u de markt op kunt en het succes dat u daar kunt boeken. Laat TUVdotCOM u helpen het proces te versnellen, kosten te besparen en uw marketingresultaten te verbeteren.

Wat is een TUVdotCOM ID?
TUVdotCOM is de sleutel naar alle certificaten die zijn uitgegeven door TÜV Rheinland. Met dit 10 cijferig nummer, kunnen alle eigenschappen van een product, de dienst of een organisatie die zijn getest op elk ogenblik op Internet worden bekeken. Typ het ID nummer in op de TÜV website, www.tuv.com en u zult rechtstreeks het overzicht krijgen van de testresultaten.
Fabrikanten kunnen de ID-codet op gecertificeerde producten plakken terwijl de gecertificeerde organisaties het in hun briefhoofden, catalogi en andere documenten kunnen vermelden. Mett TUVdotCOM, kunnen consumenten, groothandelaars en detailhandelaren snel  toegang krijgen tot alle relevante informatie. Een neutrale test van kwaliteit en veiligheidseigenschappen voorkomt  onzekerheid, vereenvoudigt communicatie en leidt tot vertrouwen.  

Nieuws

No news at this moment / Geen nieuws momenteel
Contact

TÜV Rheinland Nederland
Eiberkamp 10
9351 VT Leek
Nederland

Tel +31 (0)594 505005
Fax +31 (0)594 504804

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 27288788 
 
  Visit TUVdotCOM
 
    © 2023 TUV-Rheinland realisation: STEL-IT