TÜV rheinland logo
 
 
  Accredited testing and certification of electronical products | Electrical Safety, EMC and Telecommunication     
 
 


Amerika en Canada

Wie in Amerika en Canada zaken wil doen, begint bij ons!
Voor de Amerikaanse markt gelden EMC-eisen. Waakhond van de kwaliteit is hier de Federal Communication Commission (FCC). Wij helpen u op weg in de Verenigde Staten. TÜV Rheinland EPS verricht EMC-keuringen aan de hand van de Amerikaanse wettelijke eisen. TÜV Rheinland verzorgt tevens de benodigde  FCC certificaten (grants) waardoor u toegang krijgt tot de Amerikaanse markt.

TÜV Rheinland weet als geen ander de ins- en outs van de Amerikaanse regels. We helpen u met het kiezen van de juiste toelatingsprocedure voor uw product. Wij  assisteren u met het doorlopen van deze complexe procedures.

FCC listed Part 15.

TÜV Rheinland EPS  is aangewezen door de Federal Communication Commission (FCC) om metingen in het eigen laboratorium uit te voeren. De resultaten worden verwerkt in een rapport die voldoet aan de regels van de FCC. In korte tijd voert TÜV Rheinland EPS de benodigde testen uit en verzorgt voor u de certificaten. U bent verzekerd van een snelle en vakkundige toegang tot de Amerikaanse markt.

Conformity Assessment Body
TÜV Rheinland EPS is Conformity Assessment Body (CAB) voor FCC. Een TÜV Rheinland-rapport  heeft aantoonbaar  meerwaarde bij uw afnemers en bij overheden (ook bij interpretatie- en acceptatiegeschillen).

NRTL
TÜV Rheinland Noord Amerika  is als Nationaal Erkend Testlaboratorium (NRTL) door de "Safety & Health Administration" (OSHA) aangewezen voor de certificatie van elektrische producten op overeenkomstigheid met de nationale standaarden.

cTUV-us
Het cTUV-us symbool wordt in Amerika en Canada, maar ook wereldwijd, gezien als gelijkwaardig aan UL/CSA . TÜV Rheinland kan onderzoeken of uw product ervoor in aanmerking komt. 

Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar onze internationale website over markttoelatingen.

Wilt u meer informatie? Stuur ons een email. 

Nieuws

No news at this moment / Geen nieuws momenteel
Contact

TÜV Rheinland Nederland
Eiberkamp 10
9351 VT Leek
Nederland

Tel +31 (0)594 505005
Fax +31 (0)594 504804

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 27288788 
 
  Visit TUVdotCOM
 
    © 2023 TUV-Rheinland realisation: STEL-IT