TÜV rheinland logo
 
 
  Accredited testing and certification of electronical products | Electrical Safety, EMC and Telecommunication     
 
 


Certificering

TÜV Rheinland EPS zorgt ervoor dat uw elektronische producten worden getest en gekeurd volgens internationaal erkende richtlijnen. Producten met een goedkeuring hebben een goede kans op een succesvolle introductie op internationale markten. Producten die niet voldoen aan de eisen van land of regio, zijn kansloos. Op de volgende pagina’s gaan we dieper in op de details van onze dienstverlening.

Waarom testen en keuren wij?
Het doel van TÜV Rheinland is het beschermen van mens en milieu tegen schade door steeds nieuw ontwikkelde technieken. De driehoek van ons logo staat voor de combinatie: mensen, milieu en techniek. 

 

Wat levert een certificaat u op?
Het goedkeuringskenmerk van TÜV Rheinland op uw product werkt verkoopbevorderend. Het toont de potentiële afnemer dat het veilig en betrouwbaar is.
Afnemers en overheid willen bij de inkoop zekerheid over de kwaliteit van producten en diensten. U kunt die zekerheid geven door uw producten en diensten te laten testen en keuren door ons. U ziet dan snel of uw product aan de eisen en verwachtingen zal voldoen.

CB certificaat: DE oplossing voor wereldwijde goedkeuring
Wilt u wereldwijd goedgekeurde producten op de markt brengen, dan is het ‘paspoort’ CB Scheme een optie. Daarmee kunt u op internationale markten met één omvattend logo bewijzen dat uw product voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. TÜV Rheinland is één van de 42 wereldwijd werkende NCB’s (National Certification Body) die een CB Scheme kan afgeven. Dit wordt erkend in bijna 50 landen en bespaart u dus lokale test- en certificatiekosten.

TÜVdotCOM service

Een extra voordeel van de certificering door TÜV Rheinland is de publicatie van het resultaat op de veelbezochte website www.tuvdotcom.com waar de door TÜV gecertificeerde apparaten worden getoond. De site is voorzien van een zoekfunctie. Zowel uw zakenpartners als importeurs en eindgebruikers kunnen zien, dat uw apparatuur is getest, gekeurd en gecertificeerd. Een snelle, wereldwijde methode om te bewijzen dat uw product aan de eisen van veiligheid en kwaliteit voldoet.

MailWilt u meer informatie? Stuur ons een email.  

Nieuws

No news at this moment / Geen nieuws momenteel
Contact

TÜV Rheinland Nederland
Eiberkamp 10
9351 VT Leek
Nederland

Tel +31 (0)594 505005
Fax +31 (0)594 504804

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 27288788 
 
  Visit TUVdotCOM
 
    © 2023 TUV-Rheinland realisation: STEL-IT