TÜV rheinland logo
 
 
  Accredited testing and certification of electronical products | Electrical Safety, EMC and Telecommunication     
 
 


Product testen

TÜV Rheinland EPS heeft zich de laatste 20 jaar gespecialiseerd in het testen van elektrische, elektronische en telecommunicatieproducten.


De werkgebieden van TÜV Rheinland EPS
- Elektrische Veiligheid
- Electro Magnetische Compatibiliteit (EMC)
- Telecommunicatie
- Electro Magnetische Velden (EMF)
- Adviseren en beoordelen als overheidsorgaan (Notified Body)


Wij testen producten op diverse facetten, waaronder veiligheid. Voor elektrische apparaten geldt bijvoorbeeld dat ze geen storende elektromagnetische straling mogen veroorzaken en ook niet gevoelig voor dergelijke straling mogen zijn. TÜV Rheinland EPS gebruikt professionele apparatuur om dit voor u te onderzoeken en vast te stellen.

ISO 17025 geaccrediteerd: Onderzoekslaboratoria van onkreukbare kwaliteit
Testresultaten en keuringsrapporten van TÜV Rheinland EPS zijn door en door betrouwbaar. Onze laboratoria zijn NEN-EN-ISO/17025 geaccrediteerd.. TÜV Rheinland EPS beschikt over een zeer breed arsenaal aan testfaciliteiten. In veel gevallen worden testen en keuringen onder accreditatie van de RvA (Raad van Accreditatie) uitgevoerd. Hierbij spelen normen een grote rol zoals internationale (ISO, EN, ETSI) of nationale normen, al dan niet voorgeschreven in overheidsregelgeving of brancheregelingen.

Specialisaties in Leek
Iedere vestiging van TÜV Rheinland heeft zijn eigen specialisatie. In Leek hebben wij een onafhankelijk en internationaal erkend (geaccrediteerd) testlaboratorium voor ISO17025. Met meer dan 20 jaar ervaring levert TÜV Rheinland EPS hoog kwalitatieve diensten voor het testen en certificeren van elektrische, elektronische en radiocommunicatie apparatuur. Naast EMC en elektrische veiligheid, staat TÜV Rheinland EPS bekend vanwege de enorme kennis en vakbekwaamheid op gebied van draadloze technologieën, zoals WiFi, Bluetooth, LTE en Zigbee.

Wanneer beginnen we?
Het is verstandig om ons al in een vroeg stadium te betrekken bij de ontwikkeling van uw product. Uw gevoel zegt dat het een succes kan worden, maar het zou jammer zijn als u voorbijgaat aan de technische eisen waaraan uw product moet voldoen. U kunt rekenen op geheimhouding als u ons betrekt bij uw plannen, zodat wij u kunnen adviseren. Het prototype zullen wij testen (pre-compliance test), dat is altijd beter dan wachten tot de productie is gestart. Als wij uw prototype hebben getest en gekeurd kunt u zeker zijn dat het voldoet aan de eisen van de markt die u wenst te bedienen.

Wilt u meer informatie? Stuur ons een email.

Nieuws

No news at this moment / Geen nieuws momenteel
Contact

TÜV Rheinland Nederland
Eiberkamp 10
9351 VT Leek
Nederland

Tel +31 (0)594 505005
Fax +31 (0)594 504804

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 27288788 
 
  Visit TUVdotCOM
 
    © 2023 TUV-Rheinland realisation: STEL-IT