TÜV rheinland logo
 
 
  Accredited testing and certification of electronical products | Electrical Safety, EMC and Telecommunication     
 
 


Internationale markttoelating

Wie zijn product succesvol op internationale markten wil verkopen, heeft hiervoor de juiste bevoegdheden nodig, Wij maken dit mogelijk: met ons wereldwijd netwerk is TÜV Rheinland uw aangewezen partner.  Wij informeren u over de voorwaarden en eisen die wereldwijd van toepassing zijn.  Wij helpen u om aan deze internationale markttoelatingseisen te voldoen. Deze dienst is zeer nuttig  voor of tijdens ontwikkeling van een nieuw product. Dankzij de de wereldwijde aanwezigheid van TÜV Rheinland, kunnen wij testen uitvoeren en erkenning afgeven voor nagenoeg alle internationale markten, zonder rompslomp. Snel en voordelig. Wij noemen dit "One Stop Full Service"!  Wij zijn u graag van dienst. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen.

 

TÜV Rheinland opent de deur naar internationale markten
De consument is kritisch. De markt stelt hoge eisen aan het functioneren van producten en aan de veiligheidsnormen voor de volksgezondheid. Producten die niet aantoonbaar voldoen aan de eisen, worden door de markt niet geaccepteerd en raken in de vergetelheid. Een certificaat van TÜV Rheinland is dus een harde voorwaarde om succesvol te kunnen verkopen.

 

Uw voordeel: snellere markt introductie, meer verkopen, meer winst
Door in het ontwikkelstadium samen te werken met TÜV Rheinland, bespaart u tijd en geld. Vanaf het begin, worden uw producten aangepast aan de eisen van het betreffende land. Op deze wijze, verbetert u beduidend uw marktmogelijkheden. Bovendien beveiligt u dankzij uw verkoopvoordeel de zeer snelle marktinleiding.

Nieuws

No news at this moment / Geen nieuws momenteel
Contact

TÜV Rheinland Nederland
Eiberkamp 10
9351 VT Leek
Nederland

Tel +31 (0)594 505005
Fax +31 (0)594 504804

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 27288788 
 
  Visit TUVdotCOM
 
    © 2023 TUV-Rheinland realisation: STEL-IT